Nyheter

Nya snygga och coola ILCA Sweden kläder

  • 28 maj 2024

image: Nya snygga och coola ILCA Sweden kläder

Nya snygga och coola ILCA Sweden kläder och väska från Sail Racing erbjuds ILCA Förbundets medlemmar att köpa till kraftigt rabatterat självkostnadspris, obs förbehållet ILCA förbundets medlemmar.

Beställ senast 1a juni, kort fönster för att varorna skall hinna till sommarens mästerskap. Länk till beställningsformuläret nedan (eller scanna QR kod bland bilderna):

https://forms.office.com/r/4GFqqsHKs3?origin=lprLink

Priserna är inkl moms men exklusive tryck (kostar ca 50-80 kr) och frakt. Ni som beställer får betalningsinstruktion och det skall betalas senast 2a juni.

Träningsläger Malmö 15-19e juni

  • 23 maj 2024

ILCA Sweden bjuder in ILCA 6 och ILCA 7 seglare till träningsläger i Malmö, där vi seglar tillsammans med utvecklingslandslaget och seglargymnasierna. Lägret är öppet för medlemmar i ILCA förbundet, och kostar 600 kr.

Plats och tid är perfekt för er som är på väg till Kieler Woche, den 15-19e juni i Malmö (man kan vara med färre dagar om man vill).

Coacher blir vår klasstränare Ian Elliot tillsammans med coacher från seglargymnasierna och utvecklingslandslaget.

Mer info finns i bifogad fil:

Inbjudan till Southern Traning Camp

Länk till anmälan:

https://forms.gle/VT5gxyAjhdbmvrnP8

Varmt välkomna,

Klasstränare Ian Elliot

Träning i Ystad inför SM

  • 17 maj 2024

Flera seglare kommer i förväg ner till SM i Ystad, därför erbjuder vi en gratis (för medlemmar) ILCA SWE träning med vår superstar klasstränare Ian. Här kommer länk till registeringen:

https://forms.gle/Xi1YT9gk4GiMMnXc7

 

Sista dagen att anmäla sig till Ystad SM

  • 17 maj 2024

image: Sista dagen att anmäla sig till Ystad SM

Idag Norska nationaldagen är sista dagen att anmäla er till Ystads SM till ordinarie pris. Information och anmälan hittar ni här:

https://www.sailarena.com/sv/se/club/yss/sm-ilca-2024/

Ystad arrangerar också middag fredag kväll samt regattamiddag lördag kväll, de skickar ut informationen om detta till de anmälda.

Varmt välkomna till Ystad SM och Klassmästerskap.