Nyheter

Mästerskapen och framgångarna fortsätter - U21 VM i Portugal och Warnemünde Woche

  • 12 jul 2024

Det är fortsatt många stora regattor och mästerskap. Tidigare i veckan avgjordes U21 VM i Portugal och Europa Cuppen i Warnemünde med fina svenska framgångar.

Många svenska deltagare och framgångar på Kieler Woche och ILCA 4 VM

  • 2 jul 2024

image: Många svenska deltagare och framgångar på Kieler Woche och ILCA 4 VM

I förra veckan gick både Kieler Woche och ILCA 4 VM, med många svenska deltagare och framgångar för de svenska seglarna. På Kieler Woche i klassen ILCA 7 (Olympic class, seniorer) kom Ludde Lindquist på en fantastisk 8e plats och avslutade med 5e plats i medaljraset.

Under Kieler Woches andra del deltog hela 24 svenskar i klassen ILCA 6 Open plus en i ILCA 4, även här blev det framgångar med bland annat en 11e plats för Jakob Brännström. 

5 tjejer och 3 killar deltog samtidigt i ILCA 4 VM som gick i Portugal, med bland annat en 26e plats för Malcom Dahlberg.

 

Anmälan har öppnat till Junior Camp i Motala 9-11e augusti

  • 1 jul 2024

Anmälan till Junior Camp den 9-11e augusti i Motala har öppnat. SSF välkomnar Optimist, ILCA 4 & 6, E-jolle, Zoom8, RS Feva, 29er. Det blir ett superläger och inte bara bra träning med en lång rad fantastiska tränare, utan även socialt häng över klassgränserna.

Mer info nedan:

https://www.svensksegling.se/.../2154-anmalan-till.../...

JSM hos KSSS i Saltis 24-25e augusti, anmälan har öppnat

  • 18 jun 2024

JSM för ILCA 4 och ILCA 6 går i år hos KSSS i Saltsjöbaden, helgen den 24-25e augusti. Det blir en stor seglarfest tillsammans med Optimist, 29er och E-Jolle, samt även Optimist Coming Stars för de yngre. 

KSSS har publicerat inbjudan och öppnat anmälan i Sailarena, se länk:

https://www.sailarena.com/sv/se/club/ksss/jsm-i-optimist-ilca-4-ilca-6-aero-5-e-jolle-och-29er/

Välkomna önskar KSSS

Nya snygga och coola ILCA Sweden kläder

  • 28 maj 2024

image: Nya snygga och coola ILCA Sweden kläder

Nya snygga och coola ILCA Sweden kläder och väska från Sail Racing erbjuds ILCA Förbundets medlemmar att köpa till kraftigt rabatterat självkostnadspris, obs förbehållet ILCA förbundets medlemmar.

Beställ senast 1a juni, kort fönster för att varorna skall hinna till sommarens mästerskap. Länk till beställningsformuläret nedan (eller scanna QR kod bland bilderna):

https://forms.office.com/r/4GFqqsHKs3?origin=lprLink

Priserna är inkl moms men exklusive tryck (kostar ca 50-80 kr) och frakt. Ni som beställer får betalningsinstruktion och det skall betalas senast 2a juni.